Septembre au De Linde à Haren: agenda

Vous voulez passer de bons moments à Haren? Vous cherchez des opportunités pour pratiquer votre néérlandais?

Les films sont normalement sous-titré en français.

A bientot.

We starten dit jaar met de bekroonde film « Home » van Fien Troch. ‘Een portret van de jongeren van vandaag’, is een zinnetje dat vaak verscheen in recenies. Humo verwoordde het zo: « In ‘Home’ duikt Fien Troch in een gapende generatiekloof. Waarschuwing: het is een uppercut van een film. » Laat het vooral DE reden zijn waarom je deze film niet mag missen.

Home
14.9.2017
Wanneer de 17-jarige Kevin vrijkomt uit een gesloten instelling. Hij kan terecht bij zijn tante Sonja en haar gezin. Hij leert John kennen, een jongen die lijdt onder een ongezonde thuissituatie met zijn labiele moeder. Kevin voelt de nood zijn vriend te helpen. Op een avond barst de bom en slaat het noodlot toe. Een confronterend portret van zoekende tieners en hun ouders.
KM
KOMEE cultuurprogramma ’17 – ’18 gaat van start!
Bekijk hieronder nog even het aanbod! Blader, kijk, lees, kies en koop tickets. Tot in onze theaterzaal!
poster
Dorpsfeesten 2017
Op zaterdag 16 september is het weer feest in Haren Dorp!! Wij hebben een mooi programma voor jullie met live-muziek, straattheater, heel wat kinderanimatie en natuurlijk de rommelmarkt.
pf
PAPER FRIENDS

Paper Friends is een nieuwe creatieve reeks met 4 ateliers, 9 sessies, op 3 locaties in Regio Noord!
Van 17/10 tot 19/12 staat er elke dinsdag een ander atelier op het programma: je ontdekt lettering, illustratie, boekbinden en grafiek. 

Geen voorkennis of eigen materiaal nodig!

INSCHRIJVEN vanaf 4 september.

Partagez